Swedish Meatballs with Sour Cream Sauce
Swedish Meatballs with Sour Cream Sauce
recipe by Dishes Delish( thank you )
source:Swedish Meatballs with Sour Cream Sauce @ dishesdelish.com
Ingrédiénts
- Méâtbâlls
- 1 pound ground bééf grâss-féd
- 1/2 cup bréâd crumbs
- 1 égg
- 3/4 téâspoon sâlt
- 1 téâspoon gârlic powdér
- 1 téâspoon onion powdér
- 1/2 téâspoon ground nutmég
- 1/4 téâspoon ground âll spicé
- 1 1/2 tâbléspoons Worcéstérshiré sâucé
- 1 téâspoon târrâgon (driéd)
- 1 téâspoon pârsléy (driéd)
- For thé Sâuté
- 1 tâbléspoon olivé oil to sâuté méâtbâlls
- Sour Créâm Sâucé
- 3 tâbléspoons buttér
- 3 tâbléspoons whité flour
- 1 3/4 cups chickén broth
- 1 téâspoon gârlic powdér
- 1 téâspoon onion powdér
- 1 téâspoon pârsléy (driéd)
- 1 tâbléspoon Worcéstérshiré sâucé
- 1/4 téâspoon sâlt
- 1/4 téâspoon nutmég
- 3/4 cup sour créâm 3/4 to 1 cup - dépénding how thick you wânt it
- Tools
- sâuté pân
- stâinléss stéél bowl
- whisk
Instructions
1. Mâké thé Méâtbâlls
2. Âdd âll thé méâtbâll ingrédiénts to â stâinléss stéél bowl. Usé your hânds to mix togéthér thé méât. Roll méât into médium sizéd méâtbâlls. Miné mâdé 16
3. Héât sâuté pân on médium ând âdd oil. Oncé thât héâts up, plâcé méâtbâlls in pân ând sâuté for 10 - 12 minutés turning thém évéry oncé in â whilé. Oncé théy âré doné, turn thé héât off undér thé pân
4. Mâké thé Sour Créâm Sâucé
5. Âdd buttér in â médium sâucé pân ând héât it on médium low. Oncé thé buttér hâs méltéd, âdd flour ând whisk until it bécomés â pâsté. Mâké suré to whisk ât léâst for 1 minuté
6. Âdd âll thé othér ingrédiénts for thé sour créâm sâucé ÉXCÉPT for thé sour créâm. Whisk togéthér until it thickéns soméwhât - âbout 10 minutés
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