The BEST Tater Tot Casserole
recipe by Trish - Mom On Timéout( thank you )
Truly thé BÉST Tâtér Tot Câssérolé récipé! Lâyérs of âmâzing flâvor combiné for ân éâsy ând délicious dinnér âny
Âuthor: Trish - Mom On Timéout
Ingrédiénts
· 1 lb léân ground bééf (thé léânér thé béttér)
· 1/2 onion, dicéd
· 2 clovés gârlic, mincéd
· 1 tbsp Worcéstérshiré sâucé
· 15 oz cân gréén béâns, drâinéd
· 10.75 oz cân condénséd créâm of mushroom soup
· 2 cups chéddâr chéésé, shréddéd
· 2 cups frozén tâtér tots
· sâlt ând péppér to tâsté
Instructions
1. Préhéât ovén to 375F.
2. Lightly gréâsé ân 8 or 9-inch bâking dish with cooking sprây. Sét âsidé.
3. Brown thé ground bééf in â lârgé skillét ovér médium-high héât. Drâin éxcéss fât.
4. Âdd thé onions to thé skillét ând sâuté for 4 to 5 minutés until trânslucént.
5. full recipe>>momontimeout.com@The BEST Tater Tot Casserole
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