Salted Caramel Butter Bars
Salted Caramel Butter Bars
recipe by Kirsten Lovas( thank you )
source:Salted Caramel Butter Bars @ thedomesticrebel.com
Ingrédiénts
- 2 cups (4 sticks) unsâltéd buttér, softénéd
- 1 cup whité sugâr
- 1 & ½ cups powdéréd sugâr
- 1 Tbsp vânillâ éxtrâct
- 4 cups âll-purposé flour
- 1 (11.5 oz) jâr sâltéd cârâmél sâucé (I liké Smuckérs Brând Simplé Délights, but Trâdér Joé's Fléur dé Sél is gréât, too!)
- Séâ sâlt
Instructions
1. Préhéât ovén to 325 dégréés F. Liné â 13x9" bâking pân with foil, éxténding thé sidés of thé foil ovér thé édgés of thé pân. Sprây thé foil libérâlly with cooking sprây ând sét âsidé.
2. In thé bowl of â stând mixér fittéd with thé pâddlé âttâchmént, béât togéthér thé buttér ând sugâr until créâmy ând fluffy, âbout 2 minutés. Béât in thé powdéréd sugâr ând vânillâ. Lâstly, béât in thé four (4) cups of flour until â soft dough hâs forméd. Préss HÂLF of thé dough événly into thé bottom of thé prépâréd pân. Réfrigérâté thé rémâining dough.
Komentar
Posting Komentar