SOPA DE LIMA

  SOPA DE LIMA


recipe by Stacey
                                         



                                               


Ingrédiénts

  • 4 Chickén bréâst hâlvés.
  • 1/4 tsp Chili Powdér.
  • 1/4 tsp Gârlic Powdér.
  • 4 Cups Orgânic Chickén Broth or homémâdé Chickén broth . bé suré to gét thé glutén fréé kind
  • 2 in Sérrâno Chilé Péppérs Cut ând scrâpé out âll sééds & Chop smâll piécés (cân usé hottér péppérs if your spicy).
  • 4 Clovés to 5 Gârlic pééléd ând mincéd.
  • 2 Tomâtoés choppéd
  • 1/2 of ân Onion choppéd * optionâl, not évérybody likés onions.
  • 1 Tbsp Olivé Oil
  • Cup Juicé of 2 Limés or 1/3 Limé juicé
  • 1/2 tsp Limé Zést * optionâl
  • 2 Tbsp frésh Cilântro choppéd
  • 1 Âvocâdo pééléd ând choppéd.
  • Dâsh Séâ Sâlt* optionâl

Instructions
1.     Préhéât Ovén to 400 F, ând liné or oil â bâking dish.
2.     Plâcé chickén in dish ând sprinklé with chili powdér ând gârlic powdér.
3.     Bâké Chickén for 20 minutés.
4.     whilé chickén is bâking, put â lârgé stock pot on stové top.
5.     Âdd Olivé oil to stock pot, thén sâuté : Mincéd Gârlic, Sérrâno péppérs, ând Mincéd Onion, in stock pot for 3 minutés, or until véggiés âré softéning.
6.     Âdd Choppéd Tomâtoés to thé stock pot ând simmér for 2 minutés moré.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free

Easy Slow Cooker Dinner Rolls

MINT OREO MARSHMALLOW BROWNIES