SOPA DE LIMA
SOPA DE LIMA
recipe by Stacey
Ingrédiénts
- 4 Chickén bréâst hâlvés.
- 1/4 tsp Chili Powdér.
- 1/4 tsp Gârlic Powdér.
- 4 Cups Orgânic Chickén Broth or homémâdé Chickén broth . bé suré to gét thé glutén fréé kind
- 2 in Sérrâno Chilé Péppérs Cut ând scrâpé out âll sééds & Chop smâll piécés (cân usé hottér péppérs if your spicy).
- 4 Clovés to 5 Gârlic pééléd ând mincéd.
- 2 Tomâtoés choppéd
- 1/2 of ân Onion choppéd * optionâl, not évérybody likés onions.
- 1 Tbsp Olivé Oil
- Cup Juicé of 2 Limés or 1/3 Limé juicé
- 1/2 tsp Limé Zést * optionâl
- 2 Tbsp frésh Cilântro choppéd
- 1 Âvocâdo pééléd ând choppéd.
- Dâsh Séâ Sâlt* optionâl
Instructions
1. Préhéât Ovén to 400 F, ând liné or oil â bâking dish.
2. Plâcé chickén in dish ând sprinklé with chili powdér ând gârlic powdér.
3. Bâké Chickén for 20 minutés.
4. whilé chickén is bâking, put â lârgé stock pot on stové top.
5. Âdd Olivé oil to stock pot, thén sâuté : Mincéd Gârlic, Sérrâno péppérs, ând Mincéd Onion, in stock pot for 3 minutés, or until véggiés âré softéning.
6. Âdd Choppéd Tomâtoés to thé stock pot ând simmér for 2 minutés moré.
Komentar
Posting Komentar