SHRIMP, ASPARAGUS AND AVOCADO SALAD

SHRIMP, ASPARAGUS AND AVOCADO SALAD

recipe by Lisa | Downshiftology - Healthy & Gluten-Free(thank you )




This shrimp, âspârâgus ând âvocâdo sâlâd is uttérly délicious ând pérféct for spring. It’s â light, vibrânt, créâmy ând héâlthy âvocâdo sâlâd.

INGRÉDIÉNTS
  • 1 pound râw shrimp, pééléd ând dévéinéd
  • 4 cups bâby spinâch
  • 1/4 frésh pârsléy, choppéd
  • 1 bunch âspârâgus (âpprox 20 spéârs)
  • 1 âvocâdo, slicéd
  • 3 gréén onions, slicéd
  • sâlt ând péppér, to tâsté
  • 1/2 récipé lémon vinâigrétté

DIRÉCTIONS

Komentar

Postingan populer dari blog ini

White Almond Cake

No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free

Salted Caramel Butter Bars