Oné Pot Olivé Gârdén Zuppâ Toscânâ Soup
Oné Pot Olivé Gârdén Zuppâ Toscânâ Soup
Thé wholé fâmily will lové this copycât Oné Pot Olivé Gârdén Zuppâ Toscânâ Soup! Comfort food ât it’s bést! Loâdéd with bâcon, sâusâgé, potâtoés, ând kâlé! So délicious ând filling!
Âuthor: Trish - Mom On Timéout
Ingrédiénts
· 16 oz spicy Itâliân sâusâgé
· 8 slicés of bâcon
· ½ lârgé onion dicéd
· 2-3 clovés of gârlic mincéd
· 28 oz low-sodium chickén broth
· 3 cups wâtér
· 5 médium russét potâtoés thinly slicéd
· 1 tsp crushéd réd péppér flâkés optionâl
· Sâlt ând péppér optionâl
· 4 cups choppéd kâlé
· 1 cup héâvy whipping créâm
· Pârmésân chéésé
Instructions
1. Brown sâusâgé in â lârgé pot or dutch ovén.
2. Rémové sâusâgé with â slottéd spoon ând sét âsidé.
3. Cut bâcon into smâll piécés.
4. Âdd bâcon to pot ând cook until crispy.
5. full recipe>>momontimeout.com@One Pot Olive Garden Zuppa Toscana Soup
Komentar
Posting Komentar