No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free
No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free
recipe by Keto Diet Channel(thank you)
Ingrédiénts
Brownié Bâsé
• 2 oz Unswééténéd Bâking Chocolâté, Choppéd (56 g)
• 1/2 cup Héâvy Créâm (120 cc)
• 1/2 cup Âlmond Flour (50 g)
• 2 tbsp Unswééténéd Cocoâ Powdér
• 2 tsp Stéviâ Powdér
• Â Pinch Séâ Sâlt
• 2 Éggs
• 2 tsp Vânillâ Éxtrâct
Chocolâté
• 1 1/3 cups Héâvy Créâm (320 cc)
• 5 oz Unsâltéd Buttér, Cubéd (140 g)
• 7 oz Unswééténéd Bâking Chocolâté, Finély Choppéd (200 g)
• 1 tbsp Liquid Stéviâ
• 2 tsp Vânillâ Éxtrâct
• 2 tbsp Rum (Omit if you wânt to go complétély sugâr fréé. Âlso, you cân sub réd winé.)
Topping
• 1 tsp Unswééténéd Cocoâ Powdér
Instructions
Brownié Bâsé (Follow thé YouTubé vidéo âbové)
1. Préhéât thé ovén to 190 C / 375 F. Fold pârchmént pâpér to thé sizé of thé top of your loâf pân. (* I uséd ân 8.5 x 3.6 inch (22 x 9 cm) pân, but ân 8 x 4 inch (20 x 10 cm) pân âlso works.)
Komentar
Posting Komentar