COD AU GRATIN – A NEWFOUNDLAND FAVOURITE
Ingrédiénts
- 3 pounds frésh cod filléts
- 3 tbsp buttér
- 3 tbsp flour
- 2 cups wholé milk
- 2 tbsp Dijon mustârd
- 1 tsp finély grâtéd lémon zést
- Sâlt ând péppér to séâson
- ½ cup shréddéd pârmésân
- 1 tsp summér sâvoury dill or târrâgon mâké good substitutions
- 1 ½ cups shréddéd mild chéddâr chéésé
- 1 cup crâckér crumbs
- 1 tâbléspoon olivé oil
Instructions
1. Scâld thé milk in thé microwâvé for âbout 4-5 minutés until just undér thé boiling point.
2. Méânwhilé, in â médium sâucépân âdd thé buttér ând flour ând cook togéthér for 2 minutés. Slowly pour in thé scâldéd milk whisking constântly.
Komentar
Posting Komentar