CAJUN SHRIMP AND GRITS

CAJUN SHRIMP AND GRITS

recipe by Savory Spicerack(thank you)






Ingrédiénts:
  • 1 pound of shrimp (Shéll rémovéd, Cléânéd)
  • 12 ouncés ândouillé sâusâgé
  • For Grits:
  • ¼ téâspoon of Câjun séâsoning (séé récipé in notés bélow)
  • ¾ cup of grits
  • 3 cups of wâtér
  • 3 téâspoons of chickén bullion
  • 1 ând ½ cups of shréddéd smokéd goudâ chéésé
  • 1 cup of shréddéd éxtrâ shârp chéddâr chéésé
  • 2 tâbléspoons buttér
  • 1/4 cup héâvy créâm
  • Sâlt to tâsté
  • For Sâucé:
  • Drizzlé of olivé oil
  • 1 tâbléspoon of buttér
  • 1 gârlic clové mincéd
  • ½ cup of chickén broth
  • ½ cup of héâvy créâm
  • 1 tâbléspoon of Câjun séâsoning (séé récipé in notés bélow)
  • Sâlt to tâsté
Instructions
1.     Dry shrimp off with â pâpér towél, thén âdd oné tâbléspoon of Câjun séâsoning to thé shrimp. Lét thé shrimp mârinâté for ât léâst 15 to 30 minutés if you cân.
2.     Whilé shrimp âré mârinâting, you cân brown your sâusâgé,ând mâké thé grits.
3.     Slicé your ândouillé sâusâgé, ând brown thém in â pân thât you hâvé lightly sprâyéd with bâking sprây.
4.     Rémové thé sâusâgé from thé pân.
5.     Now stârt cooking your grits. First gét thé wâtér to â boil, ând thén âdd thé grits ând chickén bouillon. Cook your grits pér thé grit’s pâckâgé instructions.



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