Avocado Chocolate Mousse
Avocado Chocolate Mousse
recipe byWell Plated ( thank you)
source:Avocado Chocolate Mousse @ wellplated.com
Ingrédiénts:
- 4 ouncés choppéd sémiswéét chocolâté or chocolâté chips (ât léâst 60% dârk), âbout 1/2 cup plus 2 tâbléspoons
- 2 lârgé, ripé âvocâdos (âbout 8 ouncés éâch)
- 3 tâbléspoons unswééténéd cocoâ powdér
- 1/4 cup Âlmond Bréézé Unswééténéd Âlmondmilk Câshéwmilk Blénd
- 1 téâspoon puré vânillâ éxtrâct
- 1/8 téâspoon koshér sâlt
- Optionâl: 1–3 téâspoons light âgâvé néctâr or mâplé syrup (OK to substituté puré mâplé syrup, though thé flâvor will chângé soméwhât)
- For sérving: frésh râspbérriés, slicéd strâwbérriés, whippéd créâm (or whippéd coconut créâm to kéép végân), chocolâté shâvings
Diréctions:
1. Plâcé thé choppéd chocolâté or chocolâté chips in â microwâvé-sâfé bowl. Microwâvé in 15-sécond bursts, stirring bétwéén éâch ând wâtching câréfully so thât thé chocolâté doés not burn. Whén thé chocolâté is âlmost complétély méltéd, rémové it from thé microwâvé ând stir until smooth. Sét âsidé ând lét cool until just bârély wârm.
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