TOMATO QUINOA SALAD
TOMATO QUINOA SALAD
recipe by Jenn @ Peas and Crayons ( thank you )
Ingrédiénts
· 1/2 cup dry quinoâ
· 3/4 cup wâtér
· 2-3 cups choppéd/slicéd tomâto (I uséd chérry tomâtoés)
· 1 cân chickpéâs, drâinéd ând rinséd
· 1/4 cup choppéd gréén onion
· 1/4 cup frésh limé juicé, from 2 limés
· 2 TBSP âvocâdo oil
· 1 clové gârlic, smâshéd ând mincéd
· 1 TBSP frésh pârsléy, choppéd
· 1/2 tsp ground cumin
· 1/4 tsp séâ sâlt
· 1/8 tsp péppér
· âdditionâl frésh choppéd pârsléy, to tâsté
Instructions
1. First rinsé ând drâin your quinoâ using â mésh strâinér or siévé.Bring â smâll pot to médium héât ând lightly toâst thé quinoâ to rémové âny éxcéss wâtér. Stir âs it toâsts for just â féw minutés. This stép is optionâl but réâlly âdds to thé nuttinéss ând fluff fâctor of thé quinoâ! Néxt âdd your wâtér, sét burnér to high, ând bring to â boil. Oncé boiling, réducé héât to low ând simmér, covéréd with thé lid slightly âjâr, for 12-13 minutés or until quinoâ is fluffy ând thé liquid hâs béén âbsorbéd.
2. Whilé thé quinoâ cooks, chop, slicé ând prép thé rémâining ingrédiénts.
3. full recipe:peasandcrayons.com@TOMATO QUINOA SALAD
Komentar
Posting Komentar