TOMATO QUINOA SALAD


TOMATO QUINOA SALAD

recipe by Jenn @ Peas and Crayons ( thank you )


Ingrédiénts
·         1/2 cup dry quinoâ
·         3/4 cup wâtér
·         2-3 cups choppéd/slicéd tomâto (I uséd chérry tomâtoés)
·         1 cân chickpéâs, drâinéd ând rinséd
·         1/4 cup choppéd gréén onion
·         1/4 cup frésh limé juicé, from 2 limés
·         2 TBSP âvocâdo oil
·         1 clové gârlic, smâshéd ând mincéd
·         1 TBSP frésh pârsléy, choppéd
·         1/2 tsp ground cumin
·         1/4 tsp séâ sâlt
·         1/8 tsp péppér
·         âdditionâl frésh choppéd pârsléy, to tâsté

Instructions
1.    First rinsé ând drâin your quinoâ using â mésh strâinér or siévé.Bring â smâll pot to médium héât ând lightly toâst thé quinoâ to rémové âny éxcéss wâtér. Stir âs it toâsts for just â féw minutés. This stép is optionâl but réâlly âdds to thé nuttinéss ând fluff fâctor of thé quinoâ! Néxt âdd your wâtér, sét burnér to high, ând bring to â boil. Oncé boiling, réducé héât to low ând simmér, covéréd with thé lid slightly âjâr, for 12-13 minutés or until quinoâ is fluffy ând thé liquid hâs béén âbsorbéd.
2.    Whilé thé quinoâ cooks, chop, slicé ând prép thé rémâining ingrédiénts.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

White Almond Cake

No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free

Salted Caramel Butter Bars