SAUSAGE STUFFED PORTOBELLO MUSHROOMS
SAUSAGE STUFFED PORTOBELLO MUSHROOMS
recipe by Meghan | Fox and Briar( thank you )
INGRÉDIÉNTS
- 8 Portobéllo mushrooms, stéms ând gills rémovéd
- 1 pound hot Itâliân Sâusâgé
- 2 Tâbléspoons olivé oil
- 1 onion, dicéd
- 1 réd béll péppér, dicéd
- 1 gréén béll péppér, dicéd
- 4 gârlic clovés, mincéd
- 1 téâspoon orégâno
- 28 ouncé cân crushéd tomâtoés
- 16 ouncés mozzâréllâ chéésé, grâtéd
- sâlt
- péppér
- frésh bâsil for gârnish (optionâl)
INSTRUCTIONS
1. Préhéât ovén to 375 dégréés.
2. Rémové stéms from mushrooms ând usé â spoon to scrâpé out thé gills. Ârrângé on â bâking shéét, brush with olivé oil ând séâson with sâlt ând péppér. Sét âsidé.
3. getfullrecipe>>SAUSAGESTUFFEDPORTOBELLOMUSHROOMS@foxandbriar.com
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