SAUSAGE STUFFED PORTOBELLO MUSHROOMS

SAUSAGE STUFFED PORTOBELLO MUSHROOMS



recipe by Meghan | Fox and Briar( thank you )







INGRÉDIÉNTS
  • 8 Portobéllo mushrooms, stéms ând gills rémovéd
  • 1 pound hot Itâliân Sâusâgé
  • 2 Tâbléspoons olivé oil
  • 1 onion, dicéd
  • 1 réd béll péppér, dicéd
  • 1 gréén béll péppér, dicéd
  • 4 gârlic clovés, mincéd
  • 1 téâspoon orégâno
  • 28 ouncé cân crushéd tomâtoés
  • 16 ouncés mozzâréllâ chéésé, grâtéd
  • sâlt
  • péppér
  • frésh bâsil for gârnish (optionâl)
INSTRUCTIONS
1.     Préhéât ovén to 375 dégréés.
2.     Rémové stéms from mushrooms ând usé â spoon to scrâpé out thé gills.  Ârrângé on â bâking shéét, brush with olivé oil ând séâson with sâlt ând péppér.  Sét âsidé.



Komentar

Postingan populer dari blog ini

No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free

Easy Slow Cooker Dinner Rolls

MINT OREO MARSHMALLOW BROWNIES