Jammie Dodger Cupcakes
Jammie Dodger Cupcakes
recipe by Only Crumb Remain(thank you)
INGRÉDIÉNTS:
For thé Cupcâké Bâttér
- 70g Whité Chocolâté
- 155g Buttér, unsâltéd & softénéd
- 80g Câstér Sugâr
- 75g Goldén Câstér Sugâr
- smâll pinch of Sâlt
- 1/2 tsp Vânillâ Éxtrâct
- 3 Éggs, médium, lightly béâtén
- 155g SR Flour
- 1 tsp (lévél) Bâking Powdér
- 2-3 tbsp Milk
For thé Whité Chocolâté Buttércréâm Frosting
- 160g Whité Chocolâté
- 320g Buttér, unsâltéd & softénéd
- 320g Icing Sugâr
- 1-2 tsp Milk
- 1/2 tsp Vânillâ Éxtrâct
- To Fill & Finish thé Jâmmié Dodgér Cupcâkés
- 4-5 déssért spoons Râspbérry Jâm, séédléss
- mini Jâmmié Dodgérs
MÉTHOD:
1. Préhéât thé ovén to 190℃ / Fân 170℃ / 375℉ / Gâs 5. Plâcé thé muffin sizéd pâpér câsés into thé muffin trây.
2. Mélt thé whité chocolâté. Bréâk thé 70g whité chocolâté into smâll piécés ând plâcé into â héâtproof glâss bowl. Créâté â bâin mârié by positioning thé bowl ovér â pân of wâtér, énsuring thé wâtér doésn't touch thé bâsé of thé pân. Sit it ovér â low to médium héât. Âllow thé chocolâté to mélt, stirring périodicâlly with â spâtulâ. Rémové thé bowl from thé pân whén it hâs âlmost finishéd mélting (thé résiduâl héât will âllow it to mélt complétély). Sét âsidé âllowing it to cool â littlé, though not âllowing it to sét.
3. Méânwhilé, mâké thé spongé bâttér. Plâcé thé soft buttér ând sugârs into â good sizéd bowl ând béât togéthér with â woodén spoon or éléctric béâtérs until véry pâlé ând fluffy. Âdd thé sâlt ând vânillâ éxtrâct ând béât âgâin to combiné. Grâduâlly âdd thé béâtén éggs â littlé ât â timé, béâting wéll âftér éâch âddition, (séé noté c bélow). Siévé thé flour ând bâking powdér into thé mixturé. Usé â spâtulâ or lârgé métâl spoon to fold this in géntly. Âdd thé milk ând combiné - you'ré âiming for â nicé dropping consisténcy. Âdd thé méltéd milk chocolâté ând mix togéthér until just combinéd.
4. get full recipe>>onlycrumbsremain.co.uk@Jammie Dodger Cupcakes
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