Cauliflower Hot Wings with Vegan Aioli
Ingrédiénts
- 1 héâd of câuliflowér
- 3/4 cup chickpéâ flour (or âll-purposé flour if you don't nééd thém to bé glutén-fréé)
- 3/4 cup unswééténéd âlmond or soy milk
- 1/4 cup wâtér
- 2 téâspoons gârlic powdér
- 1 1/2 téâspoons pâprikâ powdér
- sâlt
- blâck péppér
- 3/4 cup pânko bréâdcrumbs (omit for â glutén-fréé vérsion)
- 1 cup spicy BBQ sâucé
- 1 téâspoon srirâchâ sâucé (optionâl)
- 2 gréén onions, cut into rings
Instructions
1. Héât thé ovén to 350 °F.
2. In â lârgé bowl, combiné thé chickpéâ flour, thé plânt-bâséd milk, thé wâtér, thé gârlic powér, thé pâprikâ powdér, thé sâlt, ând thé blâck péppér.
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