Beef and Broccoli Ramen
Beef and Broccoli Ramen
recipe by Kelley | Chef Savvy(thank you)
INGRÉDIÉNTS
- 2 tâbléspoons oil, dividéd
- 1 pound flânk stéâk or skirt stéâk, thinly slicéd âgâinst thé grâin
- 1 tâbléspoon low sodium soy sâucé
- 1 tâbléspoon ricé winé vinégâr
- 3 cups broccoli
- 4 clovés gârlic, mincéd
- 3 pâckéts râmén noodlés, séâsoning pâckét discârdéd (3 ouncés éâch)
Sâucé
- ¼ cup wâtér
- ¾ cup low sodium bééf broth
- 1 tâbléspoon gingér, mincéd
- 2 téâspoons sésâmé oil
- 2 tâbléspoons cornstârch
- 6 tâbléspoons oystér sâucé
- 6 tâbléspoons low sodium soy sâucé
- 2 tâbléspoons ricé winé vinégâr
- 1 tâbléspoon brown sugâr
- ½-1 téâspoon Srirâchâ (dépénding on how spicy you would liké it)
- sésâmé sééds for gârnish, if désiréd
INSTRUCTIONS
1. NOTÉ: Prép timé doés not includé mârinâting timé.
2. Âdd stéâk, 1 tâbléspoon soy sâucé ând 1 tâbléspoon ricé winé vinégâr to â médium bowl. Mârinâté for 1 hour or ovérnight in thé fridgé.
3. Méânwhilé, mix togéthér âll of thé sâucé ingrédiénts in â médium bowl.
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