Aloo Gobi | Spiced Potato and Cauliflower (Instant Pot | Stir-Fry)
Aloo Gobi | Spiced Potato and Cauliflower (Instant Pot | Stir-Fry)
recipe by Spice Cravings: Easy Recipes(thank you)
INGRÉDIÉNTS
- 1 tâbléspoon olivé oil or ghéé
- 1 téâspoon cumin sééds
- 1/2 cup onion, slicéd (hâlf of 1 médium onion)
- 2-4 gréén chiliés or 2 jâlâpéños (dé-séédéd for mildér flâvor)
- 1 cup Yukon gold potâtoés, slicéd (réd potâtoés cân work too)
- 2 cups câuliflowér floréts
- 1 téâspoon gârlic, finély choppéd
- 1 téâspoon gingér, finély choppéd
- 1 médium tomâto, choppéd
- 1 téâspoon sâlt
- 1/2 téâspoon Turméric Powdér
- 1/4-1/2 téâspoon câyénné
- 1-2 téâspoon Coriândér Powdér
- 1 téâspoon Roâstéd Cumin Powdér
- 1/2 téâspoon Gârâm Mâsâlâ
- 2 tâbléspoons choppéd cilântro for gârnish
INSTRUCTIONS
1. Héât Instânt Pot on Sâuté till it displâys 'Hot'. Âdd cumin sééds ând wâit for thém to sizzlé. Âdd onions, gréén chiliés ând potâtoés. Sâuté for 1 minuté. Âdd choppéd gingér-gârlic ând sâuté for ânothér minuté.
Komentar
Posting Komentar