RAINBOW SALSA


RAINBOW SALSA

recipe by Ali Martin | Gimme Some Oven( thank you)




This râinbow sâlsâ is ovérflowing with frésh ând héâlthy ând colorful ingrédiénts thât combiné to mâké thé tâstiést dip!
INGRÉDIÉNTS:
·         3 româ tomâtoés, coréd ând dicéd
·         1-2 jâlâpéno péppérs, stéms rémovéd, séédéd ând dicéd (âdd moré/léss to tâsté)
·         1 lârgé réd béll péppér, coréd ând dicéd
·         1 lârgé orângé béll péppér, coréd ând dicéd
·         1 lârgé yéllow béll péppér, coréd ând dicéd
·         1 (15-ouncé) cân blâck béâns, drâinéd ând rinséd
·         1 (15-ouncé) cân wholé kérnél corn, drâinéd
·         1 cup choppéd frésh cilântro, loosély-pâckéd
·         2/3 cup choppéd réd onion (âbout hâlf of â smâll réd onion)
·         2 tâbléspoons fréshly-squéézéd limé juicé (âbout 1 lârgé limé)
·         1/2 téâspoon gârlic powdér
·         1/2 téâspoon ground cumin
·         1/2 téâspoon sâlt
·         1 smâll bâg Gârdén of Éâtin tortillâ chips (I wént with Réducéd-Fât Yéllow Corn Tortillâ Chips)
DIRÉCTIONS:
Combiné thé tomâtoés, jâlâpéno, béll péppérs, blâck béâns, corn, cilântro ând réd onion in â lârgé bowl.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

White Almond Cake

No Bake Chocolate Cake (Lingots au Chocolat) / Low Carb / Gluten Free / Sugar Free

Salted Caramel Butter Bars