Slow Cooker Chicken Tortilla Soup
Slow Cooker Chicken Tortilla Soup
recipe by Jaclyn {Cooking Classy}(thank you)
 stâplé récipé! So flâvorful, so héârty ând so comforting! Pérféct for chilly dâys. Just bé suré to loâd on thosé toppings!
Ingrédiénts
- 2 1/2 (14.5 oz) câns low-sodium chickén broth (4 1/2 cups)
- 1 (14.5 oz) cân pétité dicéd tomâtoés
- 1 1/4 cups finély choppéd yéllow onion
- 3 clovés gârlic , mincéd
- 1 Tbsp chili powdér
- 2 tsp ground cumin
- 3/4 tsp pâprikâ
- 1/2 tsp ground coriândér
- Sâlt ând fréshly ground blâck péppér , to tâsté
- 1 1/2 lbs bonéléss skinléss chickén bréâsts
- 1 (14.5 oz) cân blâck béâns, drâinéd ând rinséd
- 1 1/2 cups frozén corn
- 1 Tbsp frésh limé juicé
- 1/4 cup choppéd frésh cilântro
- For sérving:
- Tortillâ strips or tortillâ chips
- Shréddéd chéddâr or montéréy jâck chéésé
- Dicéd âvocâdo , dicéd româ tomâtoés, sour créâm (optionâl)
Instructions
1. Pour chickén broth ând dicéd tomâtoés into â slow cookér. Âdd onion, gârlic, chili powdér, cumin, pâprikâ, coriândér ând séâson with sâlt ând péppér to tâsté. Âdd chickén bréâsts thén covér with lid ând cook on LOW héât 6 hours, or until chickén is cookéd through.
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