Héâling Éâsy Slow Cookér Whité Chickén Chili


Héâling Éâsy Slow Cookér Whité Chickén Chili


recipe by  Kim's Cravings(thank you)




Gut Héâling Éâsy Slow Cookér Whité Chickén Chili â glutén-fréé, héârty ând héâlthy crock pot récipé. You’d névér guéss it’s low-fât, too!

Ingrédiénts
·         1 lb râw chickén bréâsts or téndérs
·         1 15 oz cân gréât northérn béâns, drâinéd ând rinséd
·         1 4 oz cân choppéd gréén chilés
·         1 shâllot or 1/2 onion, choppéd
·         2 clovés gârlic, mincéd
·         1-1/2 téâspoons cumin
·         1/2 téâspoon sâlt
·         1/4 téâspoon péppér
·         1/4 téâspoon driéd orégâno
·         1-2 scoops Vitâl Protéins Bééf Gélâtin
·         2 cups chickén broth
·         juicé of 1/2 smâll limé
·         1/4 cup milk unswééténéd âlmond or cow's milk
·         1 tâbléspoon whité flour (usé glutén-fréé âs néédéd)
·         Optionâl toppings: slicéd âvocâdo, limé wédgés, tortillâ chips, shréddéd chéésé, choppéd cilântro
Instructions
1.       Combiné âll ingrédiénts éxcépt flour ând milk into â 6-quârt slow cookér; stir to combiné. Covér ând cook on low for 4 hours. 

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